a-6
a-5
a-4
a-1
previous arrow
next arrow

Schadeherstel

Uw schade zelf betalen

Dekt uw verzekering de schade niet? Of wilt u uw no-claim niet aanspreken? Wij bespreken graag met u onze mogelijkheden om de schade zo voordelig mogelijk voor u te herstellen.

Uw schade via uw verzekering

Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Wij taxeren de schade voor u en kunnen de schade rechtstreeks met uw verzekeraar afhandelen. En u betaald géén eigen risico! Alleen als u WA verzekerd bent dient u de nota wel zelf te betalen.

Uitdeuken zonder spuiten

Wij kunnen vakkundig kleinere schades herstellen met de “uitdeuken zonder spuiten” techniek. Uw auto is dan snel weer netjes en het kost u minder dan wanneer de auto na herstel gespoten moet worden.

Alles weer strak in de lak

Of het nu gaat om een fikse schade, een parkeerschade of steenslag op de motorkap, ons team draait er zijn hand niet voor om. Met de nodige passie wordt uw auto weer netjes en vakkundig hersteld.

Spotrepair

Kleine lakschade of krassen op uw bumper? Wij herstellen wat nodig is om uw voertuig weer te laten stralen. Dat scheelt weer in uw portemonnee!

Halen en brengen

Geen tijd om uw auto zelf te brengen? Geen probleem, tegen een kleine vergoeding halen wij uw auto op en brengen hem na herstel weer bij u terug.

Vervangend vervoer

Meestal hebben wij vervangend vervoer voor u klaarstaan zodat u mobiel blijft. Dit kost u enkel de brandstofkosten.

Wanneer kunt u langskomen

Van maandag t/m vrijdag tussen 08.00u en 17.30u kunt u zonder afspraak langsrijden om uw schade te laten taxeren. Als u wilt helpen wij u met het melden van de schade bij uw verzekeraar of tussenpersoon en met het invullen van het schadeformulier.

Van maandag t/m donderdag zijn wij op afspraak ook ’s avonds geopend van 19.30u tot 21.00u.

Op zaterdag staan wij tussen 09.00u en 12.00u vrijblijvend voor u klaar en tussen 12.00u en 16.00u bent u welkom op afspraak.

U kunt ook het contact formulier invullen met een omschrijving van de schade en foto’s toevoegen. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf van de VOC. De leerlingen kunnen bij ons terecht voor zowel de plaatwerkerij als de spuiterij